Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Fiskeri
Foto: Daniel Hertzell/Folio/imagebank.sweden.se

Aktiviteter

Ödevata FiskeCamp

Midt i Smålands Glasriket, omgivet af skove og søer, ligger Ödevata FiskeCamp. Her kombineres stilhed og fred med en masse aktiviteter. Du kan fiske, sejle i kano og båd eller vandre på de afmærkede stier. Du kan også vælge at opleve naturen sammen med en oplevelsesguide.

Fiskeri i Ödevata

Ödevata FiskeCamp tilbyder alle fiskeentusiaster et bredt udvalg af flere smukke indsøer med forskelligt præg. Du kan opleve lavvandede søer med klart vand og fortryllende skovsøer i varierende størrelser. Fiskeriet handler mest om aborrer, gedder, brasener og suder, men du kan også finde fine fiskevande med sandarter og regnbueørreder. Fiskeudstyr, både, kanoer og kajakker kan du leje på campen.

Slap af i Ödevata

I Ödevata har du alle muligheder for at slappe af under nattens stjernetæppe. Efter en aktiv dag kan en saunaaften være prikken over i’et. Der er fire forskellige saunaer, et stort udendørs brændeopvarmet kar, grillhytte og relaxafdeling. Du kan overnatte i en hytte, på vandrehjem eller B&B.

Glasriket lokker med herlige udflugter, og der er kun 15 km til Boda og The Glass Factory med stort glasmuseum og oplevelser for hele familien. Her kan du også shoppe designvarer og glas ligesom i resten af Smålands glasrige.