Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Öijared Golfklubb i Vestsverige.
Foto: Öijared Resort

Aktiviteter

Öijared Golfklubb

Hvad med at besøge Sveriges største golfanlæg? Lige udenfor Gøteborg finder du hele tre 18-hulsbaner, hvoraf én er Pay and Play, mens der også venter en fin korthulsbane. Og selvfølgelig er her også hotel!

18-hulsbanerne

Klubben har to 18-hulsbaner, hvoraf én er en åben parkbane, mens den anden er en let kuperet skovbane. Da Nya Banan stod klar i 1970, blev Öijared GCC Sveriges første klub med 36 huller. Gamla Banan blev genåbnet i 2009 efter renovering. Du kan forvente smukt layout, flotte green-områder og ekstremt hurtige greens. Ambitionen på Öijared GCC er at Gamla Banan skal være en af Vestsveriges bedste når det gælder både design og spillekvalitet. Oprindeligt blev Gamla Banan indviet i 1960, men det er altså den anerkendte arkitekt Pierre Fulke, der har ført pennen da den blev designet på ny i 2009.

Nya Banan er en traditionel bane, som blandt andet har haft værtsskabet for Öijared Ladies Open på Telia Tour i mange år. Landskabet er åbnet, og spilleren står overfor et klassisk parkdesign. Hullerne ved søen Mjörn byder på smuk udsigt, og banen ligger midt på skalaen når det gælder antallet af udfordringer. På Nya Banan, der blev indviet i 1970, kan både nybegyndere såvel som erfarne spillere altså glæde sig over smukt layout og udfordringer.

Pay & Play-banerne

Parkbanen byder på flot udsigt over søen Mjörn og hul 1, hvor tee-off er på selve klubhusets græsklædte tag, er intet mindre end spektakulært. Ønsker du at se lidt mere af naturområderne omkring klubben er dette bestemt en runde, der er værd at gå. Hullerne er relativt korte og passagerne trange. Denne dejlige Pay & Play-bane er åben for alle.

Järnbanan er en korthulsbane på 9 huller, som ligeledes er åben for alle uanset handicap. Banen er ideél i forbindelse med træning på nærspil.

Miljø og træningsfaciliteter

Træningsområderne på Öijared er udfordrende for alle spillere og dækker alle aspekter af spillet. Golfbanerne og facilitetene på træningsområdet holder samme høje kvalitetsniveau. Parkbanen og Järnbanan er åbne for alle. På Gamla banan og Nya banan er handicap-grænsen for gæstespillere 36. Golfbil kan også lejes.

Öijareds restaurant ligger i klubhuset, som er golfklubbens hjerte og et arkitektonisk mesterværk, tegnet af arkitekten Gert Wingårdh. Her kan du træde indenfor til en kølig forfriskning efter din runde, og samtidig nyde livet og stemning rundt omkring ved bordene. Det kan også varmt anbefales at nyde et måltid fra den internationale menu. Alle råvarer er udvalgt med omhu og respekt for både dyr og natur.

Overnatning

Öijared GCC tilbyder mange forskellige overnatingsalternativer i forskellige prisklasser – alle i umiddelbar nærhed af klubben. I sæsonen 2014 vil klubben også åbne sit eget hotel, nemlig Öijared Lodge. Dette hotel ligger perfekt placeret mellem driving rangen og hul 1 på Parkbanen ved klubbhuset. Her vil gæsterne opleve ren ´lodge-stil´ og en arkitektur, der smelter naturligt ind i det omkringliggende landskab. Mere information om overnating finder du på klubbens hjemmeside.

Find aktuelle tilbud her.