Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

The dance floor of a dance club in Gothenburg is filled with people dancing and raising their hands into the air.
Natteliv i Gøteborg
Foto: Faramarz Gosheh/imagebank.sweden.se

Topliste

Oplev Gøteborgs natteliv

Hvis du har energi tilbage efter en lang og aktiv dag med Gøteborgs attraktioner er der masser kulturliv og fristelser til en lang nat også. Byen har masser at byde på for enhver, uanset personlig stil, smag og præferencer.


Pubber, værtshuse og cocktail barer

Folk i Gøteborg elsker deres stamsteder. Når de lokale går ud for at spise eller hygge sig med en drink, søger de ofte til favoritstedet Lounge Göteborg på Kungsportsavenyn 5. Også kæden The Bishop’s Arms er blandt favoritterne. Her kan du vælge mellem tre hyggelige steder i Gøteborg, hvor du kan nyde en god pubmiddag og en afslappet drink. 

Mænd – og kvinder – der bare elsker en god øl, vil med garanti føle sig hjemme på Ölhallen 7:an; byens sidste traditionelle ølstue, der ligger lige ved siden af Gøteborgs berømte torvehal, Saluhallen. Haket bar og restaurant er et andet sted, der tilbyder et bredt udvalg af øl fra mikrobryggerier.

Et sted med en god tradition for fine ”happy hour” priser på cocktails er Excet bar med udendørs servering og indendørs musikscene; bliv hængende, og oplev hvordan stedet forvandles til et kæmpestort dansested senere på aftenen. Eller hvis I hellere vil nyde en mere stilfuld drink og ha’ det store overblik over byen, så drop ind på Heaven23, hotelbaren på allerøverste etage på Hotel Gothia Towers.


Dansesteder, der er mere end det…

Dem, der har check på de seneste trends, elsker steder som Push og Park LaneTrädgårn er bare sommerstedet, når de lokale skal ud at spise, hænge ud, danse og hygge med en drink eller to. Nivå lokker med en yngre atmosfære – på flere niveauer! Og er I til live jazz, så skal I selvfølgelig ind på den legendariske jazzklub Nefertiti. Rock-elskere flokkes på Valand, og de yngre rock-fans hænger ud på Sticky Fingers og lytter til live musik.

LGBT – er også velkomne i gøteborgs natteliv

Den almene svenske liberale holdning til det seksuelle mindretal gælder bestemt også i Gøteborgs natteliv.

Begynd aftenen med middag og drinks på Gossip Bar & Kök og sæt så kursen mod Gretas Night Club, det største bøsse—diskotek i byen; her er 2 dansescener med melodi grand prix klassikere – husk vi er i Sverige! – pop, 80’er og 90’er hits. Det er mest disco nedenunder og house og R&B ovenpå. SLM Leather Club er et lokalt hit og hvis I er til lange nattefester, så check, hvad der sker på LGBT-Center Habit.

Gøteborg

Velkommen til den grønne by med et stort udvalg af kulinariske oplevelser, kulturelle tilbud og ikke mindst Nordens største forlystelsespark, Liseberg. Gøteborg er tidligere kendt for den store havn og tunge industri, men i dag er storbyen forvandlet til en moderne metropol, der lokker med et rigt kulturliv og masser af aktiviteter for alle.

Hovedside