Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Örestad Golfklubb i Skåne
Foto: Örestads Golfklubb

Aktiviteter

Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb byder på tre 9-hulssløjfer og en 18-huls Pay and Play bane. Med beliggenhed ved havet og Lommabukten, i hjertet af Skåne, regnes dette som en af regionens mest gæstfrie golfbaner.

Banebeskrivelse

Hovedbanen er bygget op af tre forskellige 9-hulssløjfer, der byder på varierede udfordringer. Gæstespillere bliver præsenteret for forskellige kombinationer af de tre sløjfer, mens 9-hulsbanen i sin helhed er forbeholdt de, som skal gå 9 huller.

Golfbanen er designet af Åke Persson og er en typisk skånsk bane med spændende åbent parklandskab og sletter, samt velplejede fairways og greens, der gør at den har et rigtig godt rennommè.

Hver 9-hulssløjfe har index fra 1-9, hvilket betyder at under en 18-hulsrunde tildeles hcp 1 på den første sløjfe index 1, og hcp 1 på anden sløjfe får index 2, hcp 2 på den første sløjfe får index 3 osv. I 2004 fik banearkitekten Peter Chamberlain til opgave at opgradere samtlige bunkere og udvikle en del green-områder. Arbejdet blev færdigt i 2007.

Miljø og træningsfaciliteter

Örestads Golfklubb blev etableret i 1986, og besøges af omkring 8000 greenfee-gæster hvert år. Klubbens 2 PGA-professionelle er tilgængelige for undrvisning, og i tillæg til en stor driving range med 25 udslagssteder byder anlæget også på egne træningsområder. Et moderne klubhus med fine faciliteter, 2 konference-lokaler og en hyggelig restaurant er stikord for hvad der møder gæsterne. På Pay & Play-banen kan alle, også dem uden forhåndskendskab til golf, få testet sporten. Af klubbens cirka 1700 aktive medlemmer, er cirka 400 juniorer.

Overnating

Örestads Golfklubb samarbejder med en række hoteller lige i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.