Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Fisk i Småland
Foto: Alexander Hall/imagebank.sweden.se

Aktiviteter

Paradis Fiskecamp

Midt i det smålandske højland ved bredden af søen Södra Vixen, der ligger Paradis Fiskecamp.

Fiskeparadiset har seks hytter med to til seks senge. I campens hovedbygning findes bekvemmeligheder som toiletter, brusebad og sauna. Et stykke længere væk ligger en ekstra hytte med flere senge køkken, alrum, bruser og toilet.

Paradis Fiskecamp tager både imod private og firmaer, der holder møder eller konferencer, og fiskeri i forskellige former er en given aktivitet. I Södra Vixen er der rigeligt med aborrer, gedder og hvidfisk, som du enten kan fiske selv eller sammen med fiskecampens ejer og fiskeguide Lennart Svärd. I august og september kan gæsterne deltage i krebsefiskeri. Burene lægges i søen fra robådene for siden at tømmes efter mørkets frembrud. Mens man venter på, at burene skal fyldes med krebs, er der tid til andre hyggelige aktiviteter eller måske en tur i saunaen og en kold dukkert i søen.

Hvis fiskene ikke vil bide på, er der andre interessante udflugtsmål i nærheden af fiskecampen som fx naturområdet med den lange klippespalte Skurugate med Skuruhatt og byen Eksjö med kønne træhuse.