Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Malmø Arena, Skåne
Foto: Werner Nystrand

Rejsetips

Parkering i Malmö

For de, der ønsker at have egen bil med til Malmø, er parkering ikke noget problem. Malmø har en behagelig og velordnet trafik, samt masser af parkeringsmuligheder. En kør-selv-tur kan derfor være en god og praktisk mulighed.


Det centrale Malmø har hele 10 store parkeringshuse. Åbningstiderne og priserne varierer, men du kan altid betale med dit kreditkort. Der er blandt andet også gode parkeringsmuligheder ved alle de store indkøbscentre, hvoraf Triangeln, Caroli og Hansacompagniet er blandt de mest centrale.

Zone-system og priser

Ved parkering i p-båse i og omkring Malmø centrum gælder et særligt ”zone-system”. Parkeringstaksten er nemlig inddelt i fire prisklasser markeret med farvekategorierne ”grøn”, ”hvid”, ”rød” og ”blå”, hvoraf ”grøn” er billigst og ”blå” parkering dyrest. Opdeling er baseret på geografiske lokaliteter i byen og tider på døgnet. Prisen er fra Du kan læse mere omparkeringsafgifter i Malmø her. 

Kort over p-områder

Parkering Malmø har på deres hjemmeside et detaljeret kort over P-områder, hvor du kan finde information om parkeringsmulighederne i hele det centrale Malmø. Det er generelt lettere at finde parkering i Malmø end i København.

Betal for din parkering

HUSK at have et kreditkort ved hånden, når du skal parkere i Malmø, da det mange steder ikke er muligt at betale med kontanter (automaterne har ikke altid møntindkast). Hvis du har Easypark app’en eller Parkster app'en på din smartphone, kan du også langt de fleste steder i Malmø betale ved hjælp af denne. Læs mere om betalingsmulighederneher.

Kom rundt i byen på cykel

Når du har stillet din bil på en af de mange parkeringspladser, er det en mulighed at opleve byen på cykel. Malmø satser på at være en miljøvenlig by og har derfor indført mange lånecykler. Der er 50 forskellige steder i byen, hvor man kan hente og aflevere cyklen, se kort over Malmøs bycykler her. Dette gør det nemt og hurtigt at komme rundt i byen. Du kan vælge at leje cyklen i 24 timer for 80 SEK eller 72 timer for 165 SEK. For yderligere information læs mere på Malmö by bikes hjemmeside.  

Malmø

Smut over sundet. Her er du ikke længere væk end at du med lidt umage kan forstå de mennesker, du møder. Alligevel er alting anderledes. Du kan finde andre butikker, end dem du kender. Besøge markeder. Smage på specialiteter. Opleve kunst i verdensklasse. Udforske restauranter med mad, der får dine smagsløg til at danse. Og køb et par specialiteter med hjem til næste gang, du skal have gæster. Opdag Malmø. Københavns smukke baghave har mange flere tilbud, end du aner.

Hovedside