Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Perstorps Golfklubb i Skåne
Foto: Jon Mills

Aktiviteter

Perstorps Golfklubb

Hvis du holder af golfrunder i herlige skovlandskaber skal du sætte kursen mod Perstorps Golfklubb. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1963, et charmerende mix mellem park- og skovbane, samt masser af tekniske udfordringer, er dette en heldagsoplevelse.

Banebeskrivelse

Perstorps GK har en 18-hulsbane og en 6-huls korthulsbane. Førstnævnte er let kuperet og med par på 71 er det ikke først og fremst i selve længden på banen og hullerne udfordringerne ligger – det er snarere i det karakterstærke design. Bag udformingen står hele tre velkendte navne; Anders Amillon, Ture Bruce og Åke Persson.

Hovedbanen måler 5581 meter fra gul tee og 4860 meter fra rød tee. Hullerne der strækker sig ned mod søen skiller sig ud som specielt smukke, og står i kontrast til de mere tæt bevoksede skovhuller. Banen er kendt for udfordrende fairways og velplejede greens. Terrænet er kun let kuperet, men niveauforskellene kan til tider overraske og gør, at spilleren må holde hovedet koldt. I tillæg til hovedbanen tilbyder klubben også en 6-huls korthulsbane, og et træningsområde med driving range og putting green.

Miljø og træningsfaciliteter

Perstorps Golfklubb blev etableret i 1963, og fejrer 50-års jubilæum i 2013. Den har omkring 550 medlemmer. I 2012 havde klubben besøg af 5500 greenfee-gæster, og langt de fleste af de, der tager en tur på banen, tager sig tid til også at nyde en bid mad i den hyggelige klub-restaurant bagefter.

Overnating

Perstorps Golfklubb tilbyder golfpakker med greenfee og overnating i samarbejde med en række hoteller, pensionater og hyttebyer i umiddelbar nærhed. Se golfklubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.