Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

PGA Sweden National i Skåne
Foto: PGA Sweden National

Aktiviteter

PGA Sweden National

Store golfoplevelser venter i det svenske prestigeprojekt PGA Sweden National, der er på tale som fremtidig Ryder Cup bane. Men det bedste for os danskere er imidlertid, at det er placeret lige uden for Malmø.

Banebeskrivelse

PGA Sweden National er et af Sydsveriges mest ambitiøse golfprojekter, hvor den anerkendte banearkitekten Kyle Phillips har gennemført en utrolig transformation af marker og rå natur til et smukt golfanlæg med to 18-hullers golfbaner og en 9-hulsbane. Kyle Phillips har også den fabelagtige Kingsbarns ved St. Andrews i Skotland på CV’et. Og arkitekten har holdt det tårnhøje niveau på PGA Sweden National med de to baner, Links Course og Lakes Course, der har hver sine særpræg og alligevel en del til fælles.

Links Course er en klassisk 18-hulsbane, der er udformet i pagt med det oprindelige landskab. Greenen er etableret på et underlag af sand for at gøre oplevelsen så autentisk som muligt i forhold til de ægte skotske linksbaner. Med en højdeforskel på hele 20 meter er du her sikret en afvekslende og udfordrende golfrunde.

Mens Links Course har højt græs i roughen, store og krævende bølgende greens og enkelte små bunkere, opleves det modsatte på Lakes Course, hvor du møder hele 74 bunkers og ganske små greens. Lakes Course er en bane, hvor man allerede på teestedet bør have en gameplan, og på en del af hullerne kan man med stor fordel lade driveren blive i baggen og derved bedre manøvrere sig uden om de mange hazarder og andre boldslugere.

Lakes Course har en række spændende afslutningshuller, hvor vandet hele tiden kommer i spil og kan gøre forskellen på scorekortet. Blandt andet med det drilske par 3 hul, hul 17, hvor bolden fra herre-tee skal carries 150 meter for at være tør, passere en bunker og lande på en halvø-green. Fra et svært par-3 hul kommer man direkte til banens mest udfordrende driver-hul. Hul 18 har forhøjet teested med udsigt over søen, og vandet er i spil i venstre side hele vejen til green og giver spilleren en smuk afslutning på runden.

Miljø og træningsfaciliteter

Foruden to fremragende 18-hullers golfbaner og en 9-hulsbane har PGA Sweden National anlagt et flot træningsanlæg, der kan måle sig med de bedste i Europa. Her finder du naturligvis driving range inklusive seks targetgreens og to træningsstudier. I det ene kan du få analyseret dit sving med SwingerPlus system, og i det andet får du kortlagt dine svingmønstre og kropsbevægelser i 3D med TaylorMade MAT-T system som udgangspunkt for at få produceret det bedst mulige udstyr til netop dit golfspil.

Du kan også besøge proshoppen, hvor du finder et særdeles velassorteret udvalg af velkendte kvalitetsmærker, der gør dig fuldstændig klar til at fokusere på spillet.

I det store og smagfuldt indrettede klubhus serveres morgenmad, frokost og middag i restauranten, alt sammen med udgangspunkt i lokale råvarer af høj kvalitet.

Overnatning

I godt vejr kan man nyde sin mad på terrassen, og vil man runde turen af med lidt ekstra selvforkælelse, er der mulighed for at overnatte i en af stedets 16 velindrettede suiter, der alle har udsigt over enten Links Course eller Lakes Course.

Find aktuelle tilbud her