Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Ringenäs Golfklubb i Halland
Foto: Jacob Sjöman/Ringenäs GK

Aktiviteter

Ringenäs Golfklubb

Ringenäs Golfklubb har en super beliggenhed i Hallands len, og ligger i kort afstand fra Sveriges golfhovedstad Halmstad. Det velrennomerede golfanlæg omfatter hele 27 huller, restaurant, golfhotel, konferencelokaler, proshop og fine træningsområder. Med andre ord et sted hvor du kan slå dig ned i flere dage!

Banebeskrivelse

Ringenäs Golfbane tilbyder 27 huller, og banen er ekstra udfordrende når vestenvinden slår ind over terrænet. Layouten er smuk og foruden havudsigt fra samtlige huller kan man også se så langt som til Kullen i syd og Falkenberg i nord. Banen blev indviet i 1986 og har gennemgået store forandringer siden 2006. I dag består anlæget af en 9-huls skovbane, en 9-huls parkbane og en 9-hulssløjfe med links-karakter. Banen er relativt kort med par 71 og par 72, afhængig af hvilke 9-hulssløjfer som kombineres, men den gør til gengæld indtryk med sine små bølgende greens.

Miljø og træningsfaciliteter

Ringenäs Golfklubb har flotte træningsfaciliteter og en meget velassorteret proshop. For de der vælger at bo på klubbens golfhotel er det godt at vide, at Nordens bedste træningsanlæg - Halmstad Golfarena - ligger lige i nærheden.

Overnatning

Samtlige 24 værelser på Ringenäs Golfhotell har havudsigt og kort afstand til tee på hul 1. For mere information om golfpakker med overnating og greenfee, se klubbens hjemmeside.

Find aktuelle tilbud her.

Golf i Halland

I og omkring Sveriges golfhovedstad, Halmstad i Halland, finder du fantastiske golfbaner i et dejligt, varieret miljø langs kysten.

Hovedside