Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hotelværelse i Riverside Hotel, Skåne
Foto: Josefina Norman

Overnatning

Riverside Hotel

Book en nat, en uge eller flere måneder: Riverside Hotel & Apartments tilbyder overnatning og logi for kortere og længere tid centralt i byen Ängelholm.


Riverside Hotel & Apartments skiller sig ud fra andre overnatningssteder ved at tilbyde både det kortere hotelophold og det længere logi i en lejlighed med eget køkken. Hotellet ligger centralt i Ängelholm, cirka 30 kilometer nord for Helsingborg, og henvender sig både til mennesker på gennemrejse og til turister, der vil ud og nyde det skønne område i det nordvestlige Skåne. 

Morgenbuffet og selvbetjening 

Riverside Hotel har 15 nyrenoverede værelser, som alle har bad/wc og kabel-tv. Nogle af værelserne har altan ud mod Rønne Å. Morgenbuffeten bliver serveret i hotellets nyrenoverede spisesal, hvor man kan lave en kop kaffe eller te om aftenen. Der er også køleskab, fryser og mikroovn, som hotellets gæster er velkomne til at benytte. I hotellets anneks blot et stenkast fra byens hovedgade er der indrettet 10 nybyggede studiolejligheder, hvor man selv kan stå for det hele. Lejlighederne kan lejes for både kortere og længere perioder. 


Shopping og golf i nærheden

Et kvarters gåtur fra Riverside Hotel & Apartment ligger Stortorget og Storgatan, og dermed er man som gæst ganske tæt på både butikker og restauranter. Derudover er der kun en kort spadseretur til togstationen, hvor der er direkte forbindelse til både Gøteborg, Helsingborg, Malmø og København. Er du til golf, ligger hotellet her genialt i forhold til at få spillet så meget som muligt. For du finder hele 17 golfbaner inden for en rækkevidde på 30 kilometer fra Ängelholm. 

Skøn natur tæt på vandet

Området indbyder til massevis af friluftsliv og rekreation som eksempelvis fiskeri, kanosejlads, cykelture og vandring i den skønne vestskånske natur. Kan du lide at udforske de små veje og byer, vil du støde på både gårdbutikker og små værksteder med lokale kunsthåndværkere. Derudover findes der fine og indbydende strande, hvor der endda er en særlig sektion for nøgenbadning.

Læs mere på Riverside Hotel & Apartments hjemmeside