Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Emporia i Malmø
Foto: Fredrik Johansson

Aktiviteter

Shoppingcentre i Malmø

I Malmø er der meget at vælge mellem for dig, der vil samle din shoppingoplevelse i ét center, hvor du kan vælge mellem mange spændende butikker.I løbet af de sidste par år har Malmø fået flere nye shoppingcentre på paletten og efterhånden gjort byen til lidt af et shopping-mekka!


Emporia

Det nyeste skud på stammen er Emporia i Hyllie. Med sine ca. 200 butikker og mere end 20 caféer og restauranter er den nye i klassen Malmøs klart største. Bag den smukke, buede glasfacade gemmer sig alt, hvad hjertet kan begære af shopping, fordelt på tre etager. Og nu, du er her, så ikke glip af den flotte unikke tagpark med udsigt over broen og Øresund!

Hansa

På gågaden inde midt i byen finder du det klassiske varehus Hansa. Her hersker en eksklusiv stemning i alle husets 60 butikker, hvor du kan gå på opdagelse i både danske, svenske og internationale modebrands. Trænger benene til en shopping-pause, kan du nyde en bid mad eller en kop kaffe i husets caféer. 

Mobilia

Lidt længere fra centrum, men stadig i gåafstand fra city, ligger Mobilia med et kæmpe udvalg af butikker samt 1.250 gratis parkeringspladser. Centrets beliggenhed er særlig gunstig, hvis du tager bilen til Malmø.

Triangeln

Ved knudepunktet Triangeln ligger shoppingcentret med samme navn ganske få meter fra togstationen. Centret er nyåbnet efter en større renovering, der har bragt nye spændende butikker, caféer og restauranter til Triangeln. Ved ombygningen har man skabt nye lækre torveområder inde i centret, hvor du kan slappe af mellem shoppingrunderne. En fantastisk helhedsoplevelse i hjertet af byen.

I udkanten af Malmø finder du også Jägersro Center samt store indkøbsområder i Svågertorp, Bernstorp og Toftanäs. I Svågertorp åbnede IKEA sit klimavenlige varehus i efteråret 2009 – for øvrigt et af de største i verden.


Åhléns City

Hos Åhléns City på strøget i Malmø finder du gode high street mærker som Acne, Adax, Calvin Klein, Vagabond og Matinique. Her er masser af dame- og herremode samt kvalitetstøj til børn. Udover de velkendte mærker, finder du også Åhléns eget mærke. Desuden byder shoppingcentret på et velassorteret udvalg af boligdesign, bøger, musik og legetøj. Det anbefales at parkere i parkeringshuset på Grynbodgatan 6, en kort gåtur fra Åhléns City.

Åbningstider

De fleste shopping centre i Malmø holder åbent frem til klokken 19 eller 20 på hverdage, til 17 om lørdagen og 16 om søndagen. Se de individuelle centres hjemmesider for nærmere information og undtagelser eller se de generelle åbningstider i Malmø.