Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Skaldyrsafari på Everts Sjöbod i Vestsverige
Foto: Roger Borgelid/westsweden.com

Aktiviteter

Skaldyrssafari i Vestsverige

Tag med på skaldyrsfisketur og nyd de friskkogte skaldyr, muslinger eller friske østers langs kysten og slut dagen af inden døre i hyggelige omgivelser med et herremåltid.

Køb en pakke, hvor hele oplevelsen indgår, bo godt, spis godt og giv dig selv en oplevelse, du sent glemmer i Vestsverige.

Hummersafari i Smögens Hafvsbad

Smögen Hafvsbad har lange traditioner for hummersafari. Det traditionsrige hotel ligger så smukt på klipperne ved havet, og her er det salte vand, den rene luft, fisk, skaldyr og et besøg i hotellets spa vigtige elementer i dit ophold.

Hummersafari inkluderer: overnatning i dobbeltværelse med stor morgenmadsbuffet, hummersafari med picnickurv til bådturen, 4-retters hummermiddag, adgang til spaafdeling, lån af badekåbe og tøfler samt mulighed for at deltage i fællesaktiviteter.

Læs mere og bestil her.

Hummerfiskeri i Fjällbackas skærgård

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka, som er et hyggeligt boutique hotel på havnekanten i Fjällbacka, byder velkommen til efterårets store højdepunkt og tilbyder hummerfiskeripakker om lørdagen i sæsonen.

Hummerfiskeripakken begynder med frokost, fisk- og skaldyrsgryde, om servers kl. 12. Derefter er det afsted på hummerfisketur med en ’fika-kurv’, som hotellet sørger for. Efter fisketuren er du med til at koge hummeren og får serveret en let mad og et glas vin. Om aftenen serveres en 5-retters hummermiddag, og søndag morgen venter en stor morgenmadsbuffet med havudsigt.

Læs mere og bestil her.


Østers- og blåmuslinge-eventyr i Lysekil

Bo på Strandflickornas Havshotell og tag med på østers- og blåmuslingetur, som begynder i Norra Hamnen i Lysekil. Båden Signe tager dig med ud til et muslingeopdræt, hvor du kan se og lære mere om, hvordan muslingerne dyrkes. Derefter går turen videre til østersanlæggene i Bohuslän, hvor du får en grundig indføring i havets delikatesser. Turen afsluttes med tilberedning af maden i strandkanten, hvor den også nydes. Tilbage i Lysekil er det tid til afslapning på hotellet, før en fantastisk middag serveres på den fine restaurant ’Norra Hamnen 5’. Morgenmad søndag indgår også i pakken.

Læs mere og bestil her.

Krebsesafari på Gullmarsstrand

Bo på Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil og tag med en erfaren fisker ud på havet for at fange havkrebs med et bur. I Sverige skal man naturligvis have tid til at ’fika’, og den medbragte ’fika-kurv’ fra hotellet nydes ombord, ligesom du kan prøvesmage de friske havkrebs. Om aftenen serveres en dejlig middag med en smuk udsigt over havet. Dagen afsluttes med en god nats søvn i hotellets Carpe Diem senge.

Læs mere og bestil her.

Skaldyrsrejsen i Bohuslän

Elsker du hummer? Løber tænderne i vand, når du tænker på friske muslinger? Eller vil du være mester i at pille krebs? Har du en forkærlighed for havets delikatesser? - Så er det Vestsverige, du skal til på denne årstid.

Læs mere her.