Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Ged i Skånes Djurpark
Foto: Andreas Åberg

Aktiviteter

Skånes Djurpark

Dyreparken ligger midt i Skånes naturskønne vildmark, og her kan hele familien få vidunderlige oplevelser sammen. Få nærkontakt med dyrene, og mulighed for at udforske den spændende natur. Og som noget helt nyt kan I fuldende oplevelsen med overnatning midt i parken i Camp Oak blandt dyrene.


Klap en elg

Skånes Djurpark er verdens største dyrepark med nordiske dyr. I den store dyrepark kan I se bjørne, elge, ulve, losser, gråsæler, kronhjorte og mange andre vilde og tamme nordiske dyr. Hele familien kan udforske den naturskønne vildmark og opleve de spændende dyr fra tidligt forår til sent efterår. Deltag i aktiviteter og ekspeditioner i selskab med parkens engagerede personale, så kommer I endnu nærmere på nogle af dyrene som fx elge, gråsæler og bjørne.

Fra æggejagt til julefest

Hvert år til påske skydes sæsonen i gang med en traditionel æggejagt. Tag hele familien med på udflugt, og lad de små hjælpe påskeharen med at finde æg, lave påskepynt, møde nyudklækkede kyllinger og mange andre sjove påskeaktiviteter. Når foråret og livet bryder frem, kan du opleve de mange dyreunger i parken. Kig nærmere på de små grise, lam og killinger, og følg med på deres eventyr. De nordiske dyreunger vokser i takt med, at træerne og blomsterne springer ud, og hele parken står i fuld flor. 

Om sommeren er det højsæson i parken med nye eventyr hver dag. Tag med personalet på ekspedition eller prøv nogle af de spændende aktiviteter fra ponyridning og vandlege til rovfugleflyvning og fodring af dyrene. Om efteråret kan du opleve naturen i sit smukkeste farveskrud, og parken arrangerer både Halloweenfest og efterårsaktiviteter. I december forvandles hele dyreparken til en eventyrlig julepark med masser af julesjov for hele familien. Nisser, juleværksted, unikke oplevelser med dyrene og tusindvis af julelys skaber en magisk stemning i hele parken.

Året rundt er der forskellige morsomme og interessante aktiviteter for hele familien i Skånes Djurpark, som har åbent fra marts til november samt i december. Der er flere spisesteder i parken, men du kan også medbringe egen madkurv. Bliv gerne et par dage, for der er meget at se og opleve. I kan overnatte på campingpladsen eller i Grottbyn, hvor børnene vil elske at bo i en grotte.


Frode får-land i Skånes Djurpark 

Kom og mød Frode får i verdens eneste Frode får-land i Skånes Djurpark. Frode får-land åbnede i 2016 og er en 20.000 kvm unik verden, opbygget omkring historien og figurerne fra den populære børneserie. Her kan du hilse på Frode får og hans venner, møde det lille lam Timmy, opleve livet på Frode fårs gård, hoppe med på Frode får bussen eller prøve den sjove traktorbane for børn og barnlige sjæle. 

Expedition UPP - en unik oplevelse

Se Skånes Djurpark fra oven. Den nye Expedition UPP tager dyreoplevelsen til nye højder - fra hængebroer i parkens dybeste skove og udsigtsposter oppe under de store egetræer, kan du følge dyren på jorden. Kom og se ulve, bjørne, kronhjorte, sæler, fugle og andre dyrs færden fra oven. Skærp dine sanser og oplev et 350 meter langt eventyr oppe i trækronerne!

Prisbelønnet butik

I Skånes Djurpark kan du shoppe i den prisbelønnede eventyrsbutik, som har vundet prisen for bedste butiksoplevelse i temaparker. Her kan børnene kommer tættere på dyrene og deres univers samt finde en kramme-version af yndlingsdyret.

Camp Oak

Fra d. 7. juli 2018 er det muligt at fuldende besøget i Skånes Djurpark med overnatning midt i parken blandt alle dyrene. Her åbner nemlig den nye telt-by, Camp Oak, med plads til 6 personer i hvert telt eller helt op til 15 i hvert af de to store gruppetelte. Bo side om side med bjørnen og andre vilde dyr, og oplev deres færden både nat og dag. Læs mere om overnatning i Camp Oak her