Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Udendørs svømmebassin i Skantzö Camping, Västmanland
Foto: Skantzö Camping

Overnatning

Skantzö Camping - Västmanland

Skantzö Bad og Camping ligger i Hallstahammar kun 130 kilometer vest for Stockholm ved Strömsholms kanal midt imellem Mälardalens åbne landskaber og Bergslagens skove. Skantzö Bad og Camping er en fredfyldt og idyllisk familiecampingplads, hvor man kan bo i campingvogn, autocamper, telt eller hytte. Her finder man også Västmanlands mest eftertragtede udendørs bade- og svømmebassiner, smuk natur i charmerende omgivelser og et stort udbud af alverdens aktiviteter lige uden for hoveddøren.


Overnatning

Skantzö Bad og Camping har hele 200 campinggrunde og 23 campinghytter. 13 af hytterne er 4-mandshytter på 15 kvm med køkken og med fællesbad og -toiletter. Skal svigerforældrene med på familieturen, kan man også leje en af de 10 mere rummelige og selvbetjente 6-mandshytter, som har et separat soveværelse samt eget bad og toilet. De største hytter kan lejes året rundt.

Bad

Som gæst hos Skantzö Bad og Camping har man fri adgang til campingpladsens udendørs bade- og svømmebassiner. Her kan man lyste dig med tre tempererede bassiner, et udspringstårn og en vandrutsjebane. Familiens mindste kan plaske rundt i soppebassinet. Vil man gerne være helt lufttør efter dukkerten, kan man springe op i hoppeborgen eller på en af campingpladsens trampoliner.

Aktiviteter

Alt hvad du har brug for under dit ophold ligger inden for rækkevidde. For eksempel store, herlige grønne områder, der lægger op til leg og andre aktiviteter. I højsæsonen bliver der arrangeret fornøjelige aktiviteter for både store og små flere aftener om ugen. Minigolf, tennis, petanque, streetbasket, fiskeri og kanoture er bare et udvalg af mulighederne. Har du cykel kan du køre på opdagelse på de fine cykelstier i området. Hvad med en tur langs Strömholms kanal?

Læs mere om Skantzö Bad og Camping.