Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Alpint skiløb i Stöten
Foto: Magnus Dovallius

Overblik

Skiferie i påsken

Selvom foråret nærmer sig, så er der stadig rig mulighed for at stå på ski i påsken i Sverige. De fleste skidestinationer holder åbent til og med påske - faktisk kan du være så heldig, at der ligger sne helt hen i maj måned, f.eks. i Riksgränsen i det aller nordligste Sverige.


Fordele ved skiferie i påsken

Selv om man ikke typisk forbinder foråret og påskeferien med skiferie, sne og varm kakao, så er det lige præcis, hvad du får, hvis du tager til Sverige i påskeferien. Og det kan faktisk være en helt speciel oplevelse at vente lidt med skiferien og tage af sted, når foråret er begyndt at springe frem omkring påske. For eksempel er solen fremme i længere tid. Det betyder, at du kan stå på ski til langt ud på eftermiddagen. Sveriges smukke natur kommer virkelig til sin ret i det flotte forårsvejr. Påskeferien er også her du virkelig kan udnytte den gode valutakurs og spare penge på din skiferie - det er nemlig altid billigere at rejse ude for sæsonen. 

Inspiration til påskeferien

Selv om det er påske og forår, behøver du ikke tage hele vejen til Nordsverige. Der er masser af muligheder for en god skiferie tættere på Danmark, alt efter hvornår påsken falder. Herunder har vi samlet en række gode destinationer, der er oplagte, hvis du vil bruge din påskeferie på at stå på ski i Sverige. Og det er uanset om du vil med fly, bus eller køre dertil selv. Vi har samlet de allerbedste destinationer, der alle byder på masser af skisport, smuk natur og hygge i lange baner. Den perfekte påskeferie til dig, din familie og vennerne.