Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

På ski i Riksgränsen, Lapland
Foto: Mattias Johansson

Overblik

Skiferie i påsken

Tag på skiferie i påsken 2018

Selv om foråret nærmer sig med hastige skridt, og påskesolen skinner smukt, så ligger der stadig masser af sne rundt omkring i Sverige i påsken. Derfor er der stadig mulighed for at bruge påskeferien med ski spændt for fødderne i Sverige. Faktisk kan du være heldig, at der ligger sne helt hen i maj måned i for eksempel Riksgränsen i det aller nordligste Sverige. 


Der er derfor intet problem i at tage kæresten, børnene eller de bedste venner med på skiferie i påsken. Nyd lidt tid væk fra det våde forår i Danmark og sus ned at de smukke og gode skibakker i Sverige. 

Fordele ved skiferie i påsken

Selv om man ikke typisk forbinder foråret og påskeferien med skiferie, sne og varm kakao, så er det lige præcis, hvad du får, hvis du tager til Sverige i påskeferien. Og det kan faktisk være en helt speciel oplevelse at vente lidt med skiferien og tage af sted, når foråret er begyndt at springe frem omkring påske. For eksempel er solen fremme i længere tid. Det betyder, at du kan stå på ski til langt ud på eftermiddagen. Sveriges smukke natur kommer virkelig til sin ret i det flotte forårsvejr.

Inspiration til påskeferien

Selv om det er påske og forår, behøver du heller ikke tage hele vejen til Nordsverige. Der er masser af muligheder for en god skiferie tættere på Danmark, alt efter hvornår påsken falder. Herunder har vi samlet en række gode destinationer, der er oplagte, hvis du vil bruge din påskeferie på at stå på ski i Sverige. Og det er uanset om du vil med fly, bus eller køre dertil selv. Vi har samlet de allerbedste destinationer, der alle byder på masser af skisport, smuk natur og hygge i lange baner. Den perfekte påskeferie til dig, din familie og vennerne.