Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Offpiste i Nordsverige
Foto: Göran Assner

Overblik

Skiferie i uge 7 og 8 i Sverige

Brug vinterferien på ski

Vinteren i Danmark kan sagtens være smuk. Desværre er der sjældent masser af sne, der pryder gaderne. Og det mørke vejr bliver lidt for ofte suppleret med regnvejr. Når du nærmer dig vinterferien i uge 7 og 8, er du, ligesom de fleste mennesker, efterhånden klar til en pause fra jobbet. Den kolde og grå januar er forbi, og det er tid til at gå lysere tider i møde. Måske vil du lave noget sammen med kæresten, eller måske er det tid til en ferie med børnene, hvor I kan more jer sammen. Tag afsted sammen på en spændende og hyggelig skiferie i uge 7 og 8 til Sverige!  

Masser af oplevelser for familie og venner på ski i Sverige

Uanset hvad dine planer er, så er Sverige den perfekte destination. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, og der er mere end 200 skisportssteder. Det er perfekt, hvis du har lyst til en skiferie med hygge, sjov og virkelig smuk natur. Stå på toppen af bakken med kæresten, vennerne eller børnene og gør dig klar til at suse ned ad bakken, mens du nyder den ultimative frihed og vinden i håret.
 
Sverige er det perfekte valg, når du vil på skiferie i uge 7 og 8. Udover de mange aktiviteter, skisportssteder og naturen, så ligger Sverige dejligt tæt på Danmark. Det er nemt at komme dertil, sikkerheden er høj, og du vil opleve stor tryghed på rejsen. Samtidig er det et utroligt familievenligt sted.

Skiferie i Sverige i uge 7 og 8

Vi har listet de populære skisportsdestinationer herunder, og der findes helt sikker et tilbud, der matcher lige præcis dine behov. Det gælder uanset om du rejser med en gruppe venner, med kæresten eller med børn. Tag på skiferie i Sverige, stå på ski og nyd den smukke og anderledes natur, som Sverige byder på. Sneklædte bjerge og bakker, masser af små og flotte øer og gode vandrestier. En perfekt måde at bruge vinterferien i uge 7 og 8 på.