Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hotell Tylösand i Halland
Foto: Hotell Tylösand

Overblik

Spa i Halland

I Halland lever den mangeårige tradition for spa- og kurophold i bedste velgående - og kvaliteten er helt i top. De første badehoteller blev grundlagt i Varberg tilbage i midten af 1900-tallet, og byens ”Kallbadhus” er et enestående monument over spa-traditionerne i Halland.


Indimellem kan alle trænge til en velfortjent pause, langt væk fra fra hverdagens stress og jag, og så er et spa- og wellness-ophold i Sverige den helt rigtige "medicin" for sjæl og krop. Forkæl dig selv, din partner, venner eller familien med massage, wellness-behandlinger og gourmet-mad - Halland har alt, der skal til, for at slappe af med luksus og virkelig "lade batterierne op".

Kurophold i Halland

Hallands mange forskellige kursteder byder på en lang række flotte miniferie-tilbud, hvor Hallands smukke natur skaber den perfekte ramme om dit spa- og wellness-ophold. Natur og kursteder passer perfekt sammen, men det handler bestemt også om meget mere end bare en helsekur!

På et spa-hotel bor du behageligt og får oplevelsen af gode og sunde måltider, behandling og afslapning, lige meget hvor du end vælger at bo. Vidste du i øvrigt, at dem fra Halland lever længere og er mindre sygemeldte end alle andre svenskere? Det er da et argument for at forkæle sig selv i Halland, der er til at forstå!

Moderne kursteder med historie

Både Varbergs Kusthotell & Spa og Varbergs Stadshotell & Asia SPA har bevaret og udviklet kurtraditionerne med bl.a. afslappende bade, behandlinger og aktiviteter, der styrker din generelle sundhed. På det sidstnævnte oplever du den klare asiatiske inspiration med japanske bade og taiyang massage.

I Halmstad på Hotel Tylösands spa-center kan du året rundt nyde alt fra sauna med dufte fra Hallands traditionelle helse-urter til bade i den opvarmede, kombinerede indendørs og udendørs swimmingpool, mens du nyder den imponerende udsigt over himmelen og havet.

Falkenberg Strandbad har en lang tradition for spa-oplevelser. Her kan du opleve klassiske spa-behandlinger der afstresser krop og sjæl eller prøve en anderledes spa-behandling med kaffe- eller is-scrub. Poolområdet er indrettet i en hyggelig loungestil og i varmtvandspoolen med udsigt til havet, kan du nyde en drink eller snack fra poolens strandbar.

Spa - for krop & sjæl

Vil I opleve den levende svenske spa-tradition og den bedste påvirkning udefra, så er Halland det helt rigtige sted at søge hen. Både krop og sjæl vil elske jer for det!

Halland

Halland er præget af sin lange, enestående kyst med kilometervis af hvide badestrande mod syd og dramatiske klippestrande længere mod nord. Her kan du solbade, surfe og meget mere på nogle af Sveriges mest berømte strande, som Tylösand, Skrea, Mellbystrand og Apelviken. Du kan også tage et smut til regionens populære kystbyer eller udforske indlandet, hvor du finder frodige skove, levende landsbyer og magiske søer ideelt til vandring, cykling, ridning og fiskeri. Du kan også koble helt af på spa-retreat eller spille golf på nogle af Sveriges bedste anlæg i og omkring Halmstad. Mulighederne er uendelige!

Hovedside