Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

St Arild Golfklubb i Skåne
Foto: St. Arild Golfklubb

Aktiviteter

St. Arild Golfklubb

St. Arild Golfklubb byder på en fascinerende 18-hulsbane med kombineret park- og skovkarakter. Banen ligger på den billedskønne halvø Kullen. Når du tager turen på banen vil du mødes af lynhurtige greens og spænnende små søer hele runden idennem. Og det milde klimaet i Syd-Sverige sørger naturligvis for en ekstra lang sæson.

Banebeskrivelse

Banen holder en høj international standard med hurtige greens. Hovedbanen på St. Arild, Stora Banan, måler 5815 meter, og stikordene her er variation og et design, som er i pagt med det oprindelige naturlandskab. Brede fairways snirkler sig legende mellem idylliske småsøer og små klynger af træer. Samtidig er fuglelivet i området rigt. Naturomgivelserne og de velplejede greens i kombination med kastevindene fra havet, gør banen til en oplevelse for både naturelskere og for de, der først og fremmest koncentrerer sig om golfmæssige, mere tekniske, udfordringer. Stora Banan på St. Arild har haft værtsskabsrollen ved flere kendte turneringer, blandt andet Telia Tour og Svenska Instruktørers Mesterskap. Fra hvid tee er banen en stor udfordring selv for den bedste golfer.

I tillæg til hovedbanen, byder St. Arild Golfklubb også på en god 9-hulsbane med par 3 huller. Den er komplet med både vandforhindringer, bunkere og andre typer forhindringer. Greens´ene her er ligeså hurtige som på Stora Banan. På Lilla Banan kan alle, både golfere og ikke-golfere, træne nærspil eller blive bedre kendt med sporten.

Miljø og træningsfaciliteter

St. Arild Golfklubb har en super-herlig beliggenhed i nordvest-Skåne – ikke langt fra de charmerende feriebyer Viken, Mölle, Skäret og Arild. Proshopen på St. Arild er en af Helsingborg-distriktets mest populære på grund af dens meget brede udvalg. Desuden har klubhuset også en fin restaurant.

Overnating

St. Arilds Golfklubb tilbyder golfpakker med greenfee og overnating i samarbejde med en række overnatingssteder i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbuds her.