Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Strömstad Golfklubb i Vestsverige
Foto: Bjørn Christophersen

Aktiviteter

Strömstad Golfklubb

Strömstad GK er Sveriges vestligste bane, og den er anlagt i smuk skærgårdsnatur. På grund af golfstrømmen, og et resulterende særdeles mildt klima, holder banen åbent med sommer-greens og græs-tees fra meget tidligt forår til langt ud på efteråret.

Banebeskrivelse

Strömstad GK fra 1969 åbner som regel længe før mange andre baner overhovedet overvejer at åbne. Og ikke bare det; design og layout er møntet på at få spilleren til at tænke på sol og sommer fra det øjeblikket man slår ud fra første tee. Siden indvielsen af de 18 huller i 1987 har klubbens tanke været at forædle og fremhæve særpræget ved skærgårds-designet yderligere.

Fairways snirkler sig prægtigt indover landskabet i lighed med en fjord, der strækker sig udover mod åbent hav. Klippeblokkene i granit indrammer fairways, som var de skær i havet. Og på samme måde som bådtrafikken kan blive tæt omkring populære småøer i feriesæsonen sker det også, at to og tre bolde spiller parallelt, bare i modsat retning. Strömstad GK har flere blinde udslag og de karakteristiske klipper, som dukker op igennem hele runden, er naturligvis mere end bare smukke.

Miljø og træningsfaciliteter

Klubben blev etableret i 1967, og i sommeren 1987 blev 18-hulsbanen indviet. I klubhuset er der både golfkro og en velassorteret proshop. I tillæg til hovedbanen har Strömstad GK også en 3-huls træningsbane. Den er helt perfekt for de, der vil træne nærspil eller også for nybegyndere, som ønsker en introduktion til golfsporten.

Overnatning

Strömstad Golfklubb samarbejder med flere hoteller i nærheden om gunstige golfpakker med greenfee og overnating. På hjemmesiden findes også en liste over forskellige overnatingsalternativer.

Find aktuelle tilbud her.