Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

The Lodge i Skåne
Foto: Emilia Ahlgren

Overnatning

The Lodge

Med en beliggenhed på toppen af Romeleåsen i Skåne, 167 meter over havet, er udsigten fra spahotellet The Lodge overvældende. Som de siger her: Welcome to Life Less Ordinary, og der er ganske rigtigt ikke meget ordinært ved dette stemningsfulde sted.


Med inspiration fra amerikanske hideaways i bjergene og en udpræget hyggelig New England-stil har The Lodge skabt et helt unikt spahotel. ’Life Less Ordinary’ er et gennemgående udtryk på The Lodge, hvor oplevelser og personlig service er tænkt ind i alle detaljer. Som gæst vil du hurtigt føle dig hjemme takket være den stemningsfulde atmosfære og et imødekommende personale, der her i 2018 fejrer hotellets 10-års jubilæum.

Gennemført New England-stil

The Lodge ligger blot en times kørsel fra København, omgivet af træer på toppen af Romeleåsen. De 167 meter over havets overflade giver en storslået udsigt over trætoppene, og indenfor venter der skøn velvære, der matcher omgivelserne. Hotellet har i alt 22 værelser fordelt med 12 værelser og en suite i Treetop Lodge, hvor alle gæster nyder godt af udsigten mod vest. Herudover er der 9 værelser i de såkaldte Lexington Cabins, som er små hytter langs en slags træveranda eller sti omkring selve hovedbygningen. Hvert af disse værelser indeholder dobbeltværelse, bad og toilet, og indretningen er i stor stil foretaget med Lexington-tapeter og –tekstiler, hvilket gør denne New England stemning meget autentisk.


Spafølelsen og kulinariske oplevelser

I hverdagene er The Lodge et eftertragtet konferencehotel for både danske og svenske virksomheder. Men i weekender og ferier forvandler stemningen sig og er stærkt præget af livsnydere, der ønsker et getaway for krop og sjæl. Som spahotel tilbyder The Lodge en veludbygget relax-afdeling med blandt andet sauna – og udenfor venter en brusende, varm jacuzzi på terrassen.

Der er mulighed for at booke sig ind på forskellige pakketilbud, hvor spa og luksuriøse behandlinger indgår. Men du kan også plukke udvalgte behandlinger og oplevelser fra hotellets spamenu, hvis du bliver fristet, mens du er her.

Om aftenen venter en herlig kulinarisk oplevelse i restauranten, hvor køkkenchefer løbende indstiller råvarekompasset til årstidens varer og ingredienser fra lokalområdet. Lad aftenen slutte i en blød stol foran kaminen i hotellets hyggelige lounge – så er du klar til drømmeland efter en dag, der trods den afslappede atmosfære har været alt andet end ordinary.


Tilbud: Sunday Hideaway

Hvorfor ikke tilbringe en hel søndag i forkælelsens tegn? Under mottoet "sundays are for snuggling" tilbyder The Lodge i øjeblikket 20 procent rabat med rabatkoden "VISSWSUNDAY20" til alle, der booker pakketilbuddet "Sunday Hideaway". Pakken inkluderer en søndag morgen på værelset med hygge under bløde tæpper akkompagneret af et glas brusende bobler. Efterfølgende er der adgang til spa-afdelingen med saunaovn og udendørs jacuzzis. Om aftenen serverer restaurant Heaven velsmagende 3-retters middag og en lækker morgenbuffet dagen efter.