Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Fjällbacka i Vestsverige
Foto: Roger Borgelid/westsweden.com

Destination

Rejsemål og destinationer

I Sverige finder du en ferie for enhver smag – lige fra storbyferier i blandt andet Malmø og Stockholm til skiferie i det smukke hvidklædte landskab eller en afslappende ferie på en ødegård ude i de svenske skove.

Mini-ferie i Sveriges store byer

Malmö, Göteborg og Stockholm byder på et væld af oplevelser. Er du til Michelin gastronomi, skærgård og en af nordens bedste forlystelsesparker, Liseberg, så  tag en tur til Göteborg. Lige på den anden side af sundet venter gode shoppingmuligheder, hyggelige caféer og en stor variation af lækkerier til ganen - fra Malmös version af torvehallerne, saluhallen, til street-food og prisbelønnede restauranter. Stockholm lokker med sin storby-puls, design og arkitektur tradition, samt charmerende historiske kvarterer. 

Velkommen på opdagelse i Sverige! 

i
Foto: Faramarz Gosheh/imagebank.sweden.se
Aftenstemning i Gøteborg.
Foto: Faramarz Gosheh/imagebank.sweden.se

Skiferie på én af Sveriges 200 skisportssteder

Elsker du at stå på ski? Så er Sverige den helt rigtige destination. Her findes mere end 200 skiområder, der hver især byder på sjove skioplevelser. Du kan udfordre konditionen - og samtidigt nyde den smukke natur og henrivende udsigter - på langrend eller suse ned af bakkerne i høj fart på alpin skiferie. Du kan også læse vores guide til de bedste skidestinationer til børn.

i
Foto: Hovfjället
Hovfjället skiportssted i Värmland.
Foto: Hovfjället

Sveriges destinationer og regioner

Afslappende ferie på  en svensk ødegård, vandring og cykling i den storslåede svenske natur eller kanotur i de svenske skærgårde. I Sverige finder du alt fra lækre strande, rofyldte sommerhusferier til aktiv ferie i naturen. 

Læs mere om de svenske destinationer Skåne, Småland, Halland, Nordsverige og Vestsverige.

i
Foto: Christoffer Collin/imagebank.sweden.se
Traditionel rød hytte i Småland.
Foto: Christoffer Collin/imagebank.sweden.se