Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Jacuzzi på Tingsryd Resort i Småland
Foto: Tingsryd Resort

Overnatning

Tingsryd Resort - Småland

Tingsryd Resort er børnenes foretrukne campingplads og det perfekte feriemål for hele familien. Campingpladsen er placeret i smukke omgivelser lige ved Tiken-søen. Her kan alle skabe minder for livet! Uanset om du vil have rolige, afslappende dage eller hellere vil fylde dagene med eventyr. Campingpladsen danner enestående rammer for familieferier, konferencer med firmaet og himmelske spaoplevelser.


Overnatning

Campingpladsen har rummelige campinggrunde med elektricitet og mange er desuden udstyret med en fin søudsigt og kabel-TV. På pladsen findes også en mindre ”landsby” af selvholdshytter og villavogne af høj standard samt nogle mere enkle campinghytter med 2-4 sengepladser.

Aktiviteter

Tingsryd Resort ligger tæt på mange forskellige aktiviteter og udflugter. Der er blandt andet mulighed for at køre med hestevogn fra campingpladsen og ind til centrum. For hyggefiskerne er det muligt at fange gedder, sandarter og aborrer i de nærliggende søer. Eller hvad med at opleve den smukke natur på gåben eller cykel – området er perfekt til det. Når sulten melder sig, kan man nyde udsøgte retter og en fabelagtig udsigt over søen på restauranten Mårdslycke.

Spa

På Tingsryd Resort har du også mulighed for at forkæle dig selv lidt ekstra. Nyd en herlig massage eller smut forbi den nye skønheds- og hårsalon. Du kan også komme helt ned i gear i afslapningsområdet med sauna og jacuzzi eller på en af hvilestolene på terrassen.

Overnatning i Småland

De bedste steder at bo på ferien i Småland finder du her under.

Hovedside