Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Tomelilla Golfklubb i Skåne
Foto: Tomelilla Golfklubb

Aktiviteter

Tomelilla Golfklubb

Tag udfordringen op på den spændende 18-hullers parkbane i det sydøstlige Skåne.

Banebeskrivelse

Fra det højtliggende klubhus breder den 18-hullers bane sig ud til alle sider i et bølgende landskab: Tomelilla Golfklub lidt nord for Ystad i det sydøstlige Skåne råder over en typisk parkbane, som er kendt for sine mange udfordringer. Og klubben har anstrengt sig for at udfordre alle golfspillere uanset niveau ved at anlægge en spændende bane med masser af bakker og bunkers – og vand.

Det let kuperede terræn i et åbent landskab med vinden som blind makker giver spilleren solide udfordringer undervejs gennem de 18 huller. Den sidste halvdel regnes for banens vanskeligste med blandt andet vandhazarder på hul 10, 11 og 12. Men husk også at nyde turen på især de sidste ni huller, der byder på smukke, brede fairways og store greens.

Nybegyndere og børn kan spille på Pay & Play banen med 9 huller på mellem 70 og 110 meter. Er du erfaren golfspiller, er denne bane og også rigtig velegnet som træningsbane for dit korte spil.

Miljø og træningsfaciliteter

Da klubhuset i Tomelilla Golfklub ligger på banens højeste punkt, kan du herfra følge spillet på alle 18 huller, mens du selv nyder en lækker anretning i restauranten, der anses for at være en af Skånes bedste golfrestauranter, og samtidig et hyggeligt mødested for spillere før og efter matchen. Med sin fine placering og gode faciliteter kan klubhuset i høj grad karakteriseres som klubbens hjerte, hvor spillere og tilskuere søger hen for at slappe af i selskab med hinanden.

Træningsområdet består af en driving range, hvor du kan få varmet godt op og træningsgreen til finpudsning af dit put. Er det i stedet udstyret, der har brug for lidt opfriskning, har golfklubben en proshop i klubhuset, og klubbens træner er for det meste lige i nærheden, hvis du ønsker en lektion i bedre sving eller chip.

Overnatning

Blot 35 meter fra første tee ligger golfklubbens hotel med i alt otte suiter. Hver suite har fire senge fordelt på to værelser med fælles opholdsrum, hvor man kan nyde et par skønne golfdage med venner eller familie. I restauranten serveres velsmagende retter med udgangspunkt i sæsonens og distriktets råvarer. Tomelilla Golfklub tilbyder forskellige pakker med ophold og greenfee.

Find aktuelle tilbud her