Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Poolen ved Torekov Hotell
Foto: Mette Ottosson Photography

Overnatning

Torekov Hotell

Torekov Hotell ligger oppe på Bjärehalvøens vestlige side omgivet af smukke bøgeskove, frodige strandenge med gamle stengærder og heder med et rigt fugleliv.


Fra søfolk til spagæster

For længe siden opdagede søfolk Torekov i den beskyttende bugt med en naturlig havn. I denne skønne oase fik de samme hvile og ro, som hotellets gæster kan opleve den dag i dag. På Torekov Hotell handler det nemlig om at give sig tid til at nyde livet og bare være. Ligge og plaske i de udendørs varme japanske pools eller sidde med et glas vin foran pejsen i den hyggelige lounge. I den fine spa-afdeling kan du også få varmen i dampbadet eller flyde ud i relaxafdelingen med panoramavinduer mod himlen, havet og naturen. Ja, både krop og sjæl får det bedre på dette fredfyldte spa-hotel.

Naturlige materialer i naturlige omgivelser

Torekov Hotell er bygget af naturlige materialer, som smelter fint ind i landskabet. Det er et smagfuldt hotelanlæg med stor spaafdeling, inden- og udendørs pools samt en stor terrasse med middelhavsstemning. Der er fitnessrum, boule- og tennisbaner og forskellige konferencelokaler med plads til op til 106 personer. Hotelrestauranten Bistron serverer lækre morgenbuffeter og velsmagende menuer tilberedt af lokale råvarer med smag af Bjärehalvøen. Hotelværelserne ligger spredt på området i mindre bygninger, og alle har egen terrasse med udsigt til den kønne natur.

Torekov Hotell har fantastiske forudsætninger for herlige vandre- eller cykelture på Skåneleden. Om sommeren er der livligt i den lille charmerende by, og der er mange forskellige arrangementer for kunst- og madinteresserede. Om vinteren kan man nyde stilheden og naturen. Området er perfekt til træning, og golfspilleren vil juble over de smukke golfbaner i nærheden.