Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Torekovs Golfklubb i Skåne
Foto: Torekovs Golfklubb

Aktiviteter

Torekovs Golfklubb

Torekovs Golfklubb ligger længst ude på Bjäre-halvøen og er en klassisk linksbane. Beliggenheden ved havet sørger for to vigtige ting; herligt klima, der gør det muligt at holde åbent stort set hele året rundt, samt fantastiske vindforhold der sikrer, at én golfrunde aldrig helt ligner en anden.

Banebeskrivelse

Torekovs Golfklubb byder på en åben 18-hulsbane, der ligger smukt lige udenfor Torekov. Banen er en klassisk seaside- og links-bane, og designet sørger for at spillerne møder et bredt spektrum af udfordringer undervejs. At kunne beherske alle typer slag er en forudsætning for at opnå en god score på denne bane og mange sætter pris på, at de må benytte hele registeret af køller i baggen. På grund af det åbne banelandskab kommer vinden kraftigt i spil, og det siges at banen har 365 ansigter – ét for hver af årets dage. Banens par er 70, men den føles overhovedet ikke kort efter runden er slut.

Banen på Torekovs Golfklubb har som regel fine spilleforhold meget tidligt på sæsonen; hurtige, jævne greens og velholdte fairways er stikordene.

Miljø og træningsfaciliteter

Klubben blev etableret i 1924 og er dermed den en af Sveriges ældste. En enkel 9-hulsbane stod klar i 1925 og næsten 50 år senere åbnedes 18-hulsbanen (1974). Område har fine træningsområder for nærspil, driving range, en proshop og en hyggelig restaurant.

Overnating

Torekovs Golfklubb samarbejder med en række overnatingssteder i nærheden. Se hjemmesiden for mere information.

Find aktuelle tilbud her.