Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Tosselilla Sommarland i Skåne
Foto: Mattias Kvist

Aktiviteter

Tosselilla Sommarland

Midt i det naturskønne Østerlen finder du den perfekte ramme for en skøn familiedag. I Tosselilla Sommarland kan I slippe glæden løs i de mange vandrutsjebaner, hylende sjove rutsjebaner, krævende Tarzan-baner og få fart og spænding på to eller fire hjul.


Glæd jer, vandhunde

Det begynder med en kildren i maven - den bobler op gennem halsen og er umulig at holde tilbage: I Tosselilla Sommarland er børnelatter og frydefulde hvin de bedste lyde, der findes.  

Tosselilla Sommarland er Skånes største forlystelsespark, og netop størrelsen er vigtig for mange besøgende. For det første er der plads til mange forskellige aktiviteter. Fra de helt store rutsjebaner til den lille karrusel eller gynge. For det andet er der god plads til at løbe og lege - bare at være sammen. 

Når entréen er betalt, kan I tage så mange ture, som I vil. Parken er inddelt i forskellige temaer, hvor vandlandet absolut er en af hovedattraktionerne med hele 9 pools og 13 vandrutsjebaner. Har I brug for en pause uden overhovedet at være færdig med vandplask, så er der et stort område med solstole i vandlandet. Måske mest et hvilested for voksne, der ofte bliver trætte før børnene. 

Segway, go-cart og bumperbåde

Tivoliland er stedet, hvor I kan snurre rundt og rundt i karruseller eller ræse op og ned i rutsjebaner, så meget I orker. Gem lidt energi til Motorland, hvor I får brug for at fokusere på koordination af gaspedalen, bremsen og styretøjet. Motorland er et eldorado for alle, der holder af fart og spænding – i kontrollerede omgivelser naturligvis. Segway, små og store go-carts eller bumperbåde, der er som radiobiler på vand, hvor du selv bestemmer farten. Årets nyhed i Tosselillas motorland er veteranbilsbanen, Farfars Bilar, der fører jer i roligt tempo gennem et herligt grønt skovområde.


Slap af i grønne omgivelser

Foruden de hæsblæsende ture med godt sug i maven har Tosselilla masser af aktiviteter som et klassisk sommerland. Robåde, kanoer, hoppepuder, klatrevæg, minigolf og ikke mindst Tarzan-banen, som er et stensikkert hit for små og store legebørn – og for deres forældre. Tosselilla har sin egen mini-zoo med kælekaniner, får, køer, grise og geder, som man kan klappe og fodre.

Pak en madkurv eller køb jer til en frokost i en af Tosselillas madboder og iskiosker. I finder let et hyggeligt sted at holde picnic på borde-bænkesæt eller i hyggelige grønne områder, som findes i sommerlandet. Der er også mulighed for at grille på nogle af de mange grillpladser. Du tager selv maden med – eller køber en grillpakke – og Tosselilla sørger for kul og tændvæske. 

Glæd jer til en familiedag, der giver trætte børn med smil på læben, når turen går hjemad sidst på dagen.

Læs mere på Tosselilla Sommarlands hjemmeside.