Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

People ride bikes in central Malmö.
Triangeln shoppingcenter i Malmø
Foto: Werner Nystrand

Aktiviteter

Triangeln

Mærk byens puls i Triangeln

Vil du shoppe alt under ét tag uden at undvære byens stemning, så er indkøbscenteret Triangeln helt oplagt. Følg gågaden, der begynder ved Stortorget i Malmøs gamle bydel og slutter ved Triangeln, som er adressen, der har lagt navn til centret. Er du med tog, stiger du af ved Station Triangeln. Shoppingcentret har gennemgået en større ombygning, der lader det urbane leben fortsætte indenfor. For eksempel er der åbne torveområder, hvor du kan slappe af mellem indkøbene eller vente i hyggelige omgivelser på vennerne.

Fra high end mode til økologisk børnetøj

Over 100 forskellige forretninger giver et varieret udvalg af såvel de velkendte strøgbutikker som Bianco, Levi’s og The Body Shop som mange forretninger med mærkevarer, der ikke så ofte finder vej til den danske handel. For eksempel i børnetøjsforretningen Polarn O. Pyret og i Mühlow, hvor du kan klæde børnene på i økologisk tøj, eller i Sergio Tacchini & Friends, der forhandler sporty italiensk mode. Flere butikker fører topaktuelle high end brands til dig, der altid har fingeren på pulsen.

Snup en hurtig snack eller nyd en pause

Trænger du undervejs til en energibooster, kan du svinge forbi Green & Yellow Juice Bar efter en forfriskende drik. Ønsker du noget til den søde tand, så lad duften lede dig til Crêperie Bretagne, eller pust ud mellem indkøbene hos Ambrosia Café og Konditori. Udvalget er stort, uanset om du vil sidde og nyde et måltid på restaurant eller tage en snack med på farten.

Shopping i Malmø

Tag et smut over sundet og find spændende mode, accessories, design, specialvarer og meget mere.

Hovedside