Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Skiløb i Vallåsen, Skåne
Foto: Vallåsen / Branäsgruppen

Destination

Vallåsen

Med sin beliggenhed i Sydsverige blot 2 timer nord for København er Vallåsen den perfekte ski-destination for en 1-dags- eller weekendtur for hele familien. Her er masser af sne: Snekanonerne i Vallåsen er af høj kvalitet, og de kører for fuld udblæsning, når temperaturen er under frysepunktet.

Vallåsen tilbyder varieret skiløb i et stort område: Der er 5.170 meter præparerede pister med en sammenlagt overflade på 200.000 m2. Med højeste fald på 145 meter og længste piste på 1.260 meter tilbyder anlægget både røde, grønne og blå nedfarter. Vallåsen er meget stolte af liftsystemet, som består af to stolelifter, hvoraf den ene er en ekspreslift, og tre slæbelifter som klarer 7.200 personer i timen. Liftkapaciteten er tilpasset til pisterne, hvilket betyder, at der altid skal være plads til alle på bakkerne.

Alpin ski i Vallåsen

Med højeste fald på 145 m og længste pist på 1.260 m tilbyder Vallåsen røde, blå og grønne nedfarter. I familiebakkerne går det lidt langsommere, og her kan I more jer med børnene. De røde bakker appellerer til de lidt mere øvede. Se pistekort over Vallåsen her på siden.

Langrend i Vallåsen

Nyhed for i år er 400 meter lysløjper, hvor der er aftenski onsdage, torsdage og fredage.
Langrend i Vallåsen

Overnatning i Vallåsen: hotel og hytter

Hvis I vælger at tilbringe flere dage på Vallåsen anbefales nogle af de muligheder for overnatning, som præsenteres herunder. Vallåsen skianlæg formidler ikke overnatning, men I kan booke direkte hos hvert sted. Læs mere her!

Mere information om Vallåsen

Læs mere om skiudlejning, skiskole, liftkort, vejret og følg med i sneen på webcam på www.vallasen.se. Glæd dig til at stå på ski i Vallåsen, Sverige!