Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

VANN Spa & Hotel i Bohuslän
Foto: Vann SPA Hotell & Konferens/Vastsverige.com

Overnatning

VANN Spa & Hotel

VANN Spa & Hotel ligger i Bohuslän ved Gullmarsfjorden i nærheden af Lysekil. Med havet og en pool udenfor og seks bassiner med forskellige temaer indenfor, tilbydes næsten ubegrænsede muligheder for badning og afslapning.


Lokale råvarer og skønne wellness-behandlinger står på menuen i resortet VANN. Hotellet har en smuk beliggenhed ved Gullmarsfjorden med flere af Bohusläns golfbaner i nærheden. Med arkitektonisk inspiration fra den glitrende granit i skærgården, er dette hotel et af kystens flotteste.

Check ind. Pust ud.

VANN er et firestjernet hotel med 151 dobbeltværelser og 5 suiter. Det arkitekttegnede hotel er kategoriseret som ”4-Star Superior” ifølge SHR. Flere af dobbeltværelserne kan forvandles til familieværelser, og otte er handicaptilpassede. Når du har checket ind og har stillet bagagen, anbefaler vi, at du enten går en tur ud i det naturskønne område, eller går ned til forkælelse i den store spa-afdeling.


Aktiviteter

I spa-afdelingen kan du altid få skønne wellnes-behandlinger, fra ansigts- og kropsmassage til indpakninger og romantiske oplevelser for to. Du kan deltage i yoga, meditation og pilates hver dag.

Du kan også hygge dig i restauranten eller bare nyde stilheden ved fjorden. I området er der meget at foretage sig. Du kan sejle ud med en båd, udfordre vennerne i minigolf eller golf på Toreby GK, tage en svedetur i løbesporet eller på tennisbanen.

Hotellet er et udmærket udgangspunkt for dejlige udflugter i det kønne Bohuslän med masser af oplevelser. Når vejret tillader det, kan du bade i fjorden og ligge på VANNs egen strand. I løbet af sommeren forvandles hotellet til et sommer resort med børneshows, hoppeslot, udendørs bassin og aktiviteter som klatring og kajakroning med mere.

Få mere inspiration til spaophold i Sverige.

Vestsverige

Vestsverige er rig på steder, hvor du kan finde ro og lade op. Tag på kajaktur til en af de mange små skærgårdsøer og nyd roen. Du kan også tage cyklen med på bådrundfart og hoppe fra den ene ø til den anden. Mulighederne er mange, hvis du er vil med aktiv ferie. Er du mere til storbypulsen, lækker mad og shopping, så tag et smut til Gøteborg. Her finder du flere Michelin-restauranter, spændende kultur og ikke mindst Nordens største forlystelsespark Liseberg!

Hovedside