Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Varbergs Stadshotell i Halland
Foto: Varberg Stadshotell

Overnatning

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Du tror det næsten ikke, og i hvert fald er det en oplevelse, der bare skal prøves: Træd ind i Varbergs Stadshotell og få en unik spa-oplevelse på et komplet hotel med en historie, der går tilbage til 1902. Her er det bedste fra flere verdener samlet under et tag. Tusind år gamle spa-traditioner, et uforglemmeligt hotel og en prisvindende restaurant.

Hotellet ligger smukt placeret ved torvet og omgivet af et livligt bymiljø midt i Varberg. En ganske kort gåtur herfra finder du havet og sandstranden, der indbyder til lange solrige dage med familien.

Asia Spa

Den 2300 m2 store Asia Spa ligger på hotellets øverste etage, hvilket giver en ganske magisk udsigt over havet og det hyggelige Varberg. Glæd dig til skønne kurbade, velgørende behandlinger og rendyrket nydelse.

Asia Spa tilbyder foruden massage og ansigtsbehandling også råd om helse. De forskellige behandlinger fokuserer på Ayurveda, Feng Shui og De Fem Elementer, der guider dig til ydre og indre balance og velvære.

I Spa-afdelingen finder du vidunderlig ro i Peacock House, hvor de forskellige rum har hvert sit fredelige fokus: Lad op med ny energi og meditation i lysterapirummet, drøm dig bort fra omverden i det mørke terapirum eller slap af i en af de 33 grader varme vandsenge. Under hver seng er der placeret saltsten, som afgiver helsefremmende mineraler og renser luften.

Hotellet

Du finder helt sikkert et værelse efter din smag på Varbergs Stadshotell. Vælg mellem Classic, De Luxe eller Boutique, hvor hvert værelse har sit eget særpræg som fx en rund seng, centralt placeret designbadekar eller eget boblebad. Uanset stil kan du forvente en ypperlig afslappende oplevelse i smukke omgivelser.


Restauranten

I hotellets lyse og flotte restaurant henter køkkenchefen inspiration i de fire årstider, hvor retterne baseres på sæsonens lokale råvarer. Målet er en helhedsoplevelse af god mad, herlige drikke og eminent service. A la carte menuen er konstant under forandring, og kokkene kan frit eksperimentere og skabe nye, velsmagende retter. På den måde mødes nysgerrighed og lidenskab for mad, hvilket både kan ses og smages.