Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Vasatorps Golfklub i Skåne
Foto: Vasatorps Golfklubb

Aktiviteter

Vasatorps Golfklub

Lige uden for Helsingborg ligger fire baner med i alt 54 huller, som henvender sig til alle typer golfspillere. Vasatorp Golfklub holder en høj international standard, uden at det er på bekostning af den afslappede atmosfære, som findes på stedet.

Banebeskrivelse

Vasatorps Golfklub tilbyder 54 unikke huller spredt ud på fire forskellige baner af forskellige karakter. Fra den slope rangerede 9-hulsbane med suveræne muligheder for indspilstræning til Tournament Course (TC) som kræver et helt nyt strategisktænkende spil af både motionsgolfere og elitegolfere.

TC er en mesterskabsbane med linkskarakterer. Banen er 6.700 meter fra den bagerste tee og har seks tees per hul. Spillestrategien ændres markant, alt efter hvilken tee du vælger at spille fra. De seneste år, er TC af Golf Digest, blevet ranket som en af Sveriges bedste baner. Vasatorp er dermed et skridt nærmere at opfylde visionen om at blive Skandinaviens bedste golfoplevelse- en golfbane for alle golfere, fra nybegynderen til veteranen og eliten.

I juli sidste år blev Classic Course (før kendt som ”den gamle bane”) indviet efter en omfattende renovering. Golfarkitekten Steve Forreste, som skabte banen, står også bag den succesfulde TC. Den smukke bane minder med både sin løv- og nåleskov om de klassiske britiske baner.

Vasatorp Golfklub har en lang og stolt historie med højeste international golf standard. Her har spillere som Greg Norman, Seve Ballesteros og Sandy Lyle vundet Europatourens Scandinavian Enterprise Open (SEO).

Miljø og træningsfaciliteter

Trods sin størrelse og imponerende spilvariation giver Vasatorps Golfklub en oplevelse af nærhed og tilgængelighed. Der er kort afstand mellem baner, huller, klubhus og parkering på dette gennemtænkte golfanlæg.

I det ny-renoverede klubhus ligger den populære restaurant, som lokker både spillere og udefrakommende gæster. Her serveres altid dagens ret og dagens suppe samt en pastaret eller vegetarisk som alternativ.

I Vasatorps Golfshop findes et velassorteret udbud, af alt du behøver til yderligere at højne din golfoplevelse, uanset om du er nybegynder eller elitespiller. Det dygtige personale guider dig gerne igennem valgmulighederne.

Find aktuelle tilbud her.