Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Västervik Resort Lysningsbadet i Småland
Foto: Västervik Resort

Destination

Västervik Resort Lysingsbadet - Småland

Västervik Resort Lysingsbadet er et herligt ferieanlæg for dem, der både vil opholde sig i skærgården, være tæt på den smålandske natur og i nærheden af det urbane liv i centrum af Västervik, som ligger i gåafstand. Her holder I ferie med sol, vand og badeklipper enten på camping eller i lejet bolig.Västervik Resort ligger på en frodig halvø i en stille bugt ved Østersøen. På området er der et enormt eventyrbadeland med en middelhavsinspireret restaurant, rutsjebaner, eventhal, eventyrbjerg, eventyrgolf og privat golfbane. 

På resortet bor I altid, så I kan høre bølgernes klukken og træernes susen. Har I eget telt eller campingvogn, kan I vælge en af de mange smukke standpladser, som er fordelt på anlæggets syv forskellige områder. Foretrækker I at leje en bolig, kan I enten bo i Timmerbyn, hvor alle huse har havudsigt eller strandgrund eller i en af de nyrenoverede røde træhytter med interiør i seneste design. Naturligvis kan I også leje en husvogn eller bo på vandrehjemmet i værelse eller lejlighed. Kommer I hertil i båd, så læg til i den nye gæstehavn, hvor der både er el og vand på broen.

Sauna, golf og dansefesten Sverige Dansar

Husk at I skal slappe af på ferien. Tag en pause i saunaen, spil golf eller gå over broerne til Korpaholmarna og find jeres helt private badested. Lokker havet endnu mere, kan I leje en sejlbåd, med eller uden instruktør. Hen ad aften kan I slå jer ned ved et dækket bord på en af resortets restauranter eller gå over i Arenaen med god underholdning, leveret af ShowU, Västervik Resorts showteam. I tre lange sommerdage rocker hele anlægget under den store dansefest Sverige Dansar.

Troldeeventyr, skattejagt og Lysses hus

Børnene har masser at foretage sig. Skattejagt, teater, troldeeventyr og grillaftener er bare en begyndelse. Västervik Resort har et eventyrbjerg, hvor de små kan svinge sig af sted som Tarzan i en svævebane og suse 200 meter gennem luften. Bagefter kan de hoppe videre i Luftkuddeland eller hygge sig i sælen Lysses hus. Børnene kan også tage de voksne med ud på naturstierne og grille på en af bålpladserne.

Småland

De fleste børnefamilier kender allerede til Småland gennem Astrid Lindgrens vidunderlige historier, som også vækkes til live i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby. Og hele Småland er præcis lige så mageløst et sted for børn. De røde huse, tusinde søer og enorme naturreservater er bare noget af det, der gør regionen til et skattet feriemål for familier. Her kan i fråse i kulturelle og gastronomiske oplevelser, nyde livet på en ødegård, gå på opdagelse i Glasrikets store og små glasværker og udfordre hinanden i en duel i det vilde vest High Chaparral.

Hovedside