Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Ramsvik Stugby & Camping i Vestsverige
Foto: Torbjörn Backlund

Overnatning

Vestsveriges bedste campingpladser

Her kan du finde dejlige campingpladser ved havet, søer, kanaler og skove i Vestsverige.


Vestsveriges bedste campingpladser

Det vestlige Sverige består af Bohuslän, Dalsland, Västergötland og storbyen Göteborg. Her kan du finde dejlige campingpladser ved havet, søer, kanaler og skove. Superfine museer, zoologiske haver og shopping – du er er tæt på det hele! Gå ind på camping.se og find din favoritcampingplads i Sverige.

Glitrende badeferie i Bohuslän

Langs hele Bohusläns kyst ligger charmerende gamle fiskersamfund. Fra tidligt forår til sent efterår bobler her af liv og røre, og turister bydes på bl.a. sol og badning, organiserede fisketure, kajak, dykning og sightseeing-ture i skærgården. Hvis du vælger en campingplads nær Grebbestad, Smögen eller Kungshamn er du sikret spektakulære badeforhold og en bred vifte af aktiviteter for børn, samt attraktioner som Havets Hus i Lysekil , dyreparken Nordens Ark og helleristningerne i Vitlycke lige i nærheden. Smögen er en af Sveriges største turistattraktioner og berømt for sine brostensbelagte gyder, dejlige restauranter og karakteristiske gamle træhuse.

Dybe skove og idyllisk kanalferie i Dalsland

Dalsland er kendt som de tusind søers land, og muligheder for fiskeri, kanosejlads, sol og badning dukker op omkring hver hjørne. Dalslands Kanal bugter sig gennem det smukke grønne landskab, og hvis du ikke vil padle dig vej gennem sluserne, kan du hoppe på en båd og nyde en dags krydstogt gennem dem alle. Er du mere til sightseeing på land? – så prøv at leje en trehjulet cykel (dræsinecykel) og trap afsted ad nedlagte jernbanespor!

Storbycamping i Göteborg og kongeligt i Lidköping

Ønsker du at kombinere campingferie med shopping, fantastiske restauranter og familieattraktioner, såsom forlystelsesparken Liseberg og videnskabscentret Universeum? I Gøteborg kan du faktisk campere i byens centrum – kun en sporvognstur væk fra den spektakulære skærgård og dens smukke øer. Vil du hellere opleve landet, så tag til Västergötland og byen Lidköping! Dér venter attraktioner som Läckö Slot, med et masser af underholdningstilbud, fabriksudsalg ved Rörstrand Porslinsfabrik.

Få mere information og book din hytte i Vestsverige her.

Vestsverige

Vestsverige er rig på steder, hvor du kan finde ro og lade op. Tag på kajaktur til en af de mange små skærgårdsøer og nyd roen. Du kan også tage cyklen med på bådrundfart og hoppe fra den ene ø til den anden. Mulighederne er mange, hvis du er vil med aktiv ferie. Er du mere til storbypulsen, lækker mad og shopping, så tag et smut til Gøteborg. Her finder du flere Michelin-restauranter, spændende kultur og ikke mindst Nordens største forlystelsespark Liseberg!

Hovedside