Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Vollmers Restaurant i Malmö i Skåne
Foto: Vollmers

Aktiviteter

Vollmers

Michelin-restaurant i Malmø, der både hædrer og fornyer det traditionelle køkken.

Vollmers i Malmø er en Michelin-restaurant, som tager udgangspunkt i det traditionelle, men også bringer nye smagsindtryk i spil for at skabe den bedste madoplevelse for sine gæster.

Vollmers ambition er at skabe et moderne skånsk gæstgiveri på Gamla Väster i Malmø. Restauranten blev i starten af 2017 belønnet med to stjerner i guide Michelin

Klassisk køkken med et moderne twist

Det kræver en personlig og kulinarisk filosofi at opdrive de bedste nye smage og stadig have øje for det traditionelles styrker. Vollmers køkken sammenfører klassiske råvarer med moderne madlavningsteknikker, så kreativitet og håndværk går op i en højere enhed på tallerkenen. Skånes årstider er her repræsenteret i en smagfuld menu. Vollmers tilbyder a lá Carte og en fem- eller otteretters menu. I baren kan man spise, men også bare tage sig et glas vin.

På Vollmers hjemmeside skiver de: Fokus ligger på at udvikle den distinkte skånske gastronomi med en sydende kreativitet uden en masse unødvendige krumspring; ikke for meget, ikke for lidt, men præcis så meget, at du ikke kan få nok.