Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Badeværelse på VOX Hotel i Jönköping
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Overnatning

VOX Hotel

Vox Hotel i Jönköping har et gennemtænkt, luksuriøst design og nye koncepter udformet efter moderne behov. Det er det gennemgående store fokus på gæstens behov, der giver Vox Hotel international klasse.

Forskellige typer værelser

Som gæst på Vox Hotel kan du vælge mellem fem typer værelser, alle med marmorgulve, gnistrende italienske kakler, møbler fra et lokalt snedkeri og bekvemme senge. Værelserne har aircondition, og lysstyrken kan reguleres. På øverste er der glasvægge med panoramaudsigt over Vättern, og konturen af Visingsö kan skimtes i det fjerne. Størrelse og pris på værelserne varierer fra suiten på øverste etage til et mindre rum på 10 kvm uden vindue i kælderplanet. Gæstens behov afgør, men sengene er lige skønne overalt, og kaklerne gnistrer på alle værelser.

Tilbud

Et besøg på Vox Hotel er garanteret en oplevelse. Vil du krydre overnatningen yderligere, er der forskellige tilbud at vælge mellem.

Vox Stay and Play med golfspil på den unikke golfbane Sands GC, Vox Love hvor du og din udkårne bydes på cava og frugt som I kan nyde på værelset, Vox Foodie - her kan du nyde en 5-retters midddag, som er komponeret af hotellets køkkenchef Tom Jallow - med smagsindtryk fra Småland, Sverige og verden. En flaske champagne indgår.

Tanken bag

Hotellet er skabt af den kendte arkitekt Magnus Månsson, som også har tegnet Hotel Avalon og Hotel Post i Göteborg. Det drives af den unge hoteldronning Anne Robertsson, kvinden bag Husqvarna Stadshotell, et af Sveriges fineste boutiquehoteller. Med sikker sans, egne erfaringer og fornemmelse for deres omverden, har Anne og Magnus, i samarbejde med bygningens ejer Ralf Ekblad, skabt et luksushotel til fremtidens gæster. Luksussen skal være tilgængelig for forskellige behov, så værelserne varierer i størrelse og pris, men ikke i kvalitet, og samtlige har eksklusive materialer og smarte løsninger.
Lobbyen skal være et mødested for hotelgæsterne, men også for lokalbefolkningen og andre der vil mødes i kortere eller længere tid. Det kreative og afslappede miljø er oplagt til at sidde og arbejde i. Ved alle siddegrupper er der stikkontakter, og hotellet har selvfølgelig fri Wifi. Har man lyst til at få noget at drikke eller spise, serveres lettere retter i lobbybaren.

Se vores guide til Jönköping her.

Overnatning i Småland

De bedste steder at bo på ferien i Småland finder du her under.

Hovedside